Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή – Πιθανό να φτάσουν τις 100.000 οι ψηφοφόροι. Και στη Κέρκυρα μεγάλη η συμμετοχή

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή – Πιθανό να φτάσουν τις 100.000 οι ψηφοφόροι. Και στη Κέρκυρα μεγάλη η συμμετοχή

Στιγμιότυπο από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Με τις κάλπες ανοιχτές από τις 8 το πρωί, οι κατά τόπους παρατηρητές της διαδικασίας υπογράμμιζαν ότι ο κόσμος που προσερχόταν στα εκλογικά τμήματα να ψηφίσει ήταν περισσότερος του αναμενομένου.

Επιπλέον αρκετοί από αυτούς εγγράφονταν επί τόπου στα μητρώα του κόμματος, είναι δηλαδή νέα μέλη σε ποσοστό που κατά πληροφορίες φτάνει ακόμα και το 25%!

Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων είναι πιο μεγάλος από αυτόν που στην Κουμουνδούρου είχαν υπολογίσει, τουτέστιν αναμένεται να πλησιάσει και τις 100.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 75.000

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κουμουνδούρου πριν από αρκετές ημέρες τόνιζαν ότι ακόμα και οι 40.000 συμμετέχοντες θα συνιστούσαν έναν ικανοποιητικό αριθμό.

“Μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ψηφίζουμε για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.. Ψηφίζουμε για να δυναμώσουμε τη φωνή του προοδευτικού κόσμου. Ψηφίζουμε για τη μεγάλη κυβερνώσα αριστερά”, έγραψε στο Twitter η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

“Η συμμετοχή μέχρι στιγμής ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δυναμώνει. Πάμε να διαψεύσουμε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Πάμε για την παράταξη της νίκης”, ανέφερε με ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Παππάς.

“Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα ξεπερνά κάθε προσδοκία μας. Ζητώ την κατανόησή σας για τις ουρές και τις καθυστερήσεις. Είναι για καλό. Για καλό της Δημοκρατίας, της χώρας μας, όλων μας. Υπομονή, συμμετοχή, νίκη”, τόνισε στην ίδια πλατφόρμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Επιστροφή Στην Κορυφή