Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Με το χέρι στην καρδιά ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης -«Από αύριο προχωράμε μαζί»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Με το χέρι στην καρδιά ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης -«Από αύριο προχωράμε μαζί»

Στη Νέα Σμύρνη ψήφισε για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ένας από τους δύο υποψήφιους προέδρους του κόμματος έφτασε στο εκλογικό κέντρο λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, εν μέσω επευφημιών από τους συγκεντρωμένους. Ο κ. Κασσελάκης ψήφισε με το χέρι στην καρδιά, περίπου μία ώρα μετά την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία άσκησε το δικαίωμά της στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στο τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω στην Ιερά Οδό.

Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε «όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής» και έστειλε το μήνυμα και στους υπολοίπους να καταφύγουν στις κάλπες, οι οποίες -όπως χαρακτηριστικά είπε- «σήμερα είναι άδειες».

«Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς», ήταν το μήνυμα που έστειλε στη λιτή του δήλωση.

«Από αύριο προχωράμε μαζί», συμπλήρωσε και κλείνοντας είπε: «Τώρα θα μου επιτρέψετε να πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω τη μητέρα μου που έρχεται από την Αμερική».

Σημειώνεται ότι ήδη η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με τον πρώτο. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή ψήφισαν 148.821 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κύριο Κασσελάκη να λαμβάνει ποσοστό 44,91% (66.156 ψήφοι) και την κυρία Αχτσιόγλου 36,18% (53.292 ψήφοι).

Πηγή: iefimerida.gr

Επιστροφή Στην Κορυφή