Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω

Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω για τον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διεκδικεί την προεδρία του κόμματος με αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ψήφισε στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω εν μέσω χειροκροτημάτων από τους υποστηρικτές της, που βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν.

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα, ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή», είπε στις δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να ασκήσουμε ισχυρή δομική αντιπολίτευση, απέναντι σε πολιτικές που θέτουν την κοινωνία στο περιθώριο, που ασκούνται με αλαζονία. Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν οτι δεν ζουν όπως τους αξίζει», πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου στις δηλώσεις της μετά την ψήφο της.

«Νομίζω ότι η μαζική συμμετοχή είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση, για μένα σίγουρα είναι, ότι θα είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τους ανθρώπους που επιδιώκουν μια διαφορετική πολιτική στον τόπο, να εκφράσουμε τις προσδοκίες τους και να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική. Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε όλοι πιο χαμογελαστοί στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή