Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: “Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει”

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: “Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει”

Στο Περιστέρι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δήλωσε μετά τη διαδικασία.

Η Έφη Αχτσιόγλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα το πρωί της Κυριακής (17/09) στο εκλογικό κέντρο στο Περιστέρι, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης αριστεράς”, δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος μετά τη διαδικασία.

Και πρόσθεσε: “Είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου. Σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά. Κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Χτες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιο του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε. Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει”.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή