Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δυνατή υποστήριξη του Υπουργού Δημήτρη Παπαστεργίου σε Ρόδη Κράτσα. Κοσμοσυρροή, ενθουσιασμός και βεβαιότητα για τη νίκη στην εκδήλωση του συνδυασμού στην Λευκάδα.

Δυνατή υποστήριξη του Υπουργού Δημήτρη Παπαστεργίου σε Ρόδη Κράτσα. Κοσμοσυρροή, ενθουσιασμός και βεβαιότητα για τη νίκη στην εκδήλωση του συνδυασμού στην Λευκάδα.

Στην Λευκάδα στην επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στο εκλογικό κέντρο, ο Υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου εξέφρασε την δυνατή υποστήριξη του στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα. Ο Υπουργός τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως η Ρόδη έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη των νησιών και τη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα πορεία του Ιονίου: εντιμότητα, εμπειρία, καθαρούς ορίζοντες, εξαιρετικούς συνεργάτες και ανοιχτή στην κοινωνία.

 

Η Ρόδη Κράτσα αναφέρθηκε στην στρατηγική που εφαρμόστηκε για τη Λευκάδα, τόσο για την οδοποιία, τα αντιπλημμυρικά και τα κτιριακά έργα, όσο και τα έργα πνοής αναπλάσεων (Γύρα, κτήμα Πασσά αθλητικό κέντρο) που θα δώσουν ποιότητα ζωής και ελκυστικότητα.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή