Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών χωρών: Συνάντηση με τη Δήμαρχο

Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών χωρών: Συνάντηση με τη Δήμαρχο

Συνάντηση με τη δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου είχαν χθες (10/9) οι διοργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών που πραγματοποιήθηκε 6-10 Σεπτεμβρίου στο νησί.
Η δήμαρχος αντάλλαξε δώρα με τον πρόεδρο του CIOFF Ελλάδος Κ. Ιωαννίδη, την πρόεδρο του τμήματος CIOFF Νότιας Ευρώπης Anna Maria Boileau και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Σινιών καθώς και με όλους τους εκπροσώπους των CIOFF και τα μέλη των χωρών που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή εκδήλωση για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά.
«Ήταν, όπως είπε η δήμαρχος, μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, η Μεσόγειος αποτελεί μια γεωπολιτική γειτονιά με ιδιαίτερη σημασία και αν είμαστε αλληλέγγυοι και καταφέρουμε να μπολιάσουμε ιδέες, κουλτούρες, αξίες και αρχές θα μπορέσουμε να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία και προοπτική. Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία».
Τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων των χωρών που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά παρέλαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και κατάληξαν έξω από το ιστορικό δημαρχείο San Giacomo όπου χόρεψαν και τραγούδησαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή