Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας : Συνεχίζεται και τον Οκτώβριο – Το πρόγραμμα

Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας : Συνεχίζεται και τον Οκτώβριο – Το πρόγραμμα

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας συνεχίζεται και τον Οκτώβριο με ένα πρόγραμμα γεμάτο σπουδαίες εκδηλώσεις.

Η Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας (ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ.) με πρόεδρο τον Γ. Βλαχόπουλο, θα παρουσιάσει μια έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2021, στις 16-29 Οκτωβρίου στην Ιόνιο Βουλή.

Η χορογράφος Ολύβια Θανάσουλα με την ομάδα d.OT. παρουσιάζουν την χορευτική παράσταση «ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ» στις 20 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και στις 21-31 Οκτωβρίου το κοινό της Κέρκυρας θα μπορέσει να επισκεφθεί την έκθεση ζωγραφικής της Amanda Galal με τίτλο «Ιστορίες Αγώνα και Επιβίωσης» στις Φυλακές του Παλαιού Φρουρίου.

Ακόμα, μερικές από τις δημοφιλέστερες άριες και ντουέτο αγαπημένων συνθετών της όπερας και της οπερέτας, θα ερμηνευτούν στο Opera Gala (21/10) στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με τη μεσόφωνο Άρτεμις Μπόγρη και τον μπασοβαρύτονο Άγγελο Χονδρογιάννη , που θα ερμηνεύσουν έργα  των Mozart, Rossini, Bizet, Verdi, Gounod, Σακελλαρίδη, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Θανάσης Αποστολόπουλος.

Ένα από τα πιο δραστήρια και αγαπητά σύνολα μουσικής δωματίου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών φέρνει τη μαγεία του σινεμά στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το σινεμά. Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στις 20:00, το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών “METALLON” παρουσιάζει μουσικό αφιέρωμα στο Νίνο Ρότα, με μελωδίες από ταινίες που άφησαν εποχή, όπως “Ο Νονός”, “Οκτώμισι” και “Λα Στράντα”. Διευθύνει, ο αρχιμουσικός Νίκος Χαλιάσας. Τα έργα προλογίζει ο δημοσιογράφος-κριτικός κινηματογράφου στις εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα, Γιάννης Ζουμπουλάκης.

Τέλος, η Κέρκυρα μετατρέπεται στο Νησί του Βιβλίου και ο Οκτώβριος ολοκληρώνεται με ένα τριήμερο Φεστιβάλ Ποίησης (30/10-1/11) με τίτλο “Ο Τίτος Πατρίκιος και η μαγεία των λέξεων” στην Ιόνιο Βουλή.

 

ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ.

Έκθεση Φωτογραφίας

16-29 Οκτωβρίου 2023

Ιόνιος Βουλή

Η “ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ.”, με πρόεδρο τον Γ. Βλαχόπουλο, θα παρουσιάσει μια έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2021, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας 16-29 Οκτωβρίου στην Ιόνιο Βουλή.

Η Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ανεμόμυλου διοργάνωσε το Καλοκαίρι 2021 τον δεύτερο διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας, πιο απαιτητικό από τον πρώτο, με τίτλο “ΓΡΑΜΜΕΣ”!

 Οι γραμμές υπάρχουν παντού, στον ορίζοντα, στα κτίρια, στη θάλασσα, στον ουρανό, στα καράβια. Πολλές βλέπουμε και πολλές φανταζόμαστε!

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στο Φλαγγίνειο Πολιτιστικό Κέντρο Ανεμομύλου έγινε η παρουσίαση των καλύτερων φωτογραφιών και οι βραβεύσεις. Αρκετές ήταν συμμετοχές από Κέρκυρα και από την υπόλοιπη Ελλάδα και περισσότερες από 500 φωτογραφίες.

Δόθηκαν 3 βραβεία και 4 έπαινοι:

1ο Βραβείο: Μαρία Περδίου

2ο Βραβείο: Νίκος Ζωχιός

3ο Βραβείο: Μαρία Νικολούζου

1ος Έπαινος: Βασίλης Πατεπούσης

2ος Έπαινος: Στάθης Κουτσιαύτης

3ος Έπαινος: Λία Τοπτσή

4ος Έπαινος: Νίκος Κομιανός

Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 19:00, στην Ιόνιο Βουλή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

“ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ”

Ολύβια Θανάσουλα με την ομάδα d.OT.

Χορός

20 Οκτωβρίου 2023

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

Ώρα έναρξης: 21:00

Η χορογράφος Ολύβια Θανάσουλα με την ομάδα d.OT. παρουσιάζουν την χορευτική παράσταση «ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Η Ολύβια Θανάσουλα, ανοίγοντας τα φώτα του κόσμου της, μας εκθέτει σε μια σκηνή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Σκιαγραφεί τη στιγμή που ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους του και την ταυτόχρονη αδυναμία του να ελέγξει αυτό που συμβαίνει.

Η χορογράφος χρησιμοποιεί τον «ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ» και τις χειρονομίες ως χορογραφικά εργαλεία για να εκφράσει το κενό που δημιουργείται μέσα μας και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις μετά από κάποια μεγάλη απώλεια, λόγω του βαθύ πόνου και της ανατροπής της ισορροπίας μας, ενώ ενδιάμεσα παραθέτει τις απόπειρες ανάκτησης των δυνάμεών μας και αναδόμησης της πραγματικότητας μας.

Το κενό αυτό αυξομειώνεται κατ’ επανάληψη στη ζωή μας, αναγκάζοντάς μας να παίξουμε με αυτό και να το γεμίσουμε κάθε φορά από την αρχή, ώσπου να συμφιλιωθούμε με αυτή τη διαδικασία και να προσαρμοστούμε σε αυτήν, «σαν ένας ατέρμονος φαύλος κύκλος δημιουργίας και καταστροφής».

Η κινησιολογική έρευνα και ο σκοπός είναι οι χορευτές να κινούνται σαν ένας ενιαίος οργανισμός/σώμα που όμως αποτελείται από μικρότερες αυτόνομες μονάδες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σύλληψη/Χορογραφία: Ολύβια Θανάσουλα

Πρωτότυπη Μουσική: Ούγκο Βάρβογλης

Πιάνο, Σύνθεση, Εκτέλεση: Νίκος Σάλτας

Σχεδιασμός Φωτισμού: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Ερμηνευτές: Αφροδίτη Βερβενιώτη, Έλενα Κοντογόνη, Μαριεύη Λευκιμμιάτη, Μελίνα Μπαλλά, Χριστίνα Παπαοικονόμου

ΓENIKH ΕΙΣΟΔΟΣ : 10,00€ / ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

 

Amanda Galal

“Stories of Struggle and Survivor”

Έκθεση Ζωγραφικής

21-31 Οκτωβρίου 2023

Corfu International Festival

Φυλακές (Παλαιό Φρούριο)

Ώρες Λειτουργίας: 9:00-18:00

Η Amanda Galal ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Μεγάλωσε και έζησε ανάμεσα σε Αθήνα και Κάιρο ενώ ολοκλήρωσε τις Πτυχιακές της σπουδές στην Αθήνα, στο ΤΕΙ Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας και τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο Λονδίνο, στο London College of Communication.

Την τελευταία δεκαετία εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης και του design ενώ έχει ξεχωρίσει με μία σειρά από βραβευμένα project. Όμως η περιορισμένη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει το commercial industry, γέννησε στην Αμάντα την ανάγκη να μη σταματήσει ποτέ να εκφράζεται μέσα από το έμφυτο ταλέντο της στη ζωγραφική.

Στους πίνακές της αποτυπώνει το περιβάλλον της, την ταυτότητά της, τις δικές της αναπαραστάσεις, εμπνευσμένες από την καθημερινότητα, εμποτισμένες με την Ελληνο-Αιγυπτιακή της κουλτούρα και κληρονομιά.

ΤΑ ΕΡΓΑ

Η έκθεση ζωγραφικής της Amanda Galal χωρίζεται σε δύο, πολύ σημαντικές για την ίδια, περιόδους της ζωής της.

2020-2021. Τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες που καθορίστηκαν από στιγμές απόστασης, μοναξιάς και μοναχικότητας. Για κάποιους καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, αφοσίωσης και δημιουργίας. Στην περίπτωση της Amanda Galal αποτυπώνεται η δική της προσωπική προοπτική για την πανδημία, το lockdown και την απομόνωση.

2021-2023. Άμστερνταμ, Παρίσι, Λονδίνο. Μία σειρά από ταξίδια ανοίγουν μία περιοχή όπου η άνεση και η ελευθερία αντικαθίστανται από την αγωνία -τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό- σε μία προσπάθεια εγκαθίδρυσης και ατέρμονου επαναπροσδιορισμού.

Οι πίνακες της με τίτλο θεματικής «Ανάσες Επιβίωσης» αποτελούν τη δεύτερη ολοκληρωμένη σειρά της Amanda Galal και εκτίθενται για πρώτη φορά στην Κέρκυρα. Η θεματική της εστιάζει στον συμβολισμό της μοναχικότητας, της προσμονής για ελευθερία, της καθολικής αλλαγής, της ανάγκης επανάκτησης του ελέγχου, της προσαρμογής σε μία νέα κανονικότητα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

GALA OPERAS

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Χονδρογιάννης & Α. Μπόγρη

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

Ώρα έναρξης: 20:00

Μερικές από τις δημοφιλέστερες άριες και ντουέτο αγαπημένων συνθετών της όπερας και της οπερέτας, θα ερμηνευτούν στο Opera Gala του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας.

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας η μεσόφωνος Άρτεμις Μπόγρη και ο μπασοβαρύτονος Άγγελος Χονδρογιάννης θα ερμηνεύσουν έργα  των Mozart, Rossini, Bizet, Verdi, Gounod, Σακελλαρίδη, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Θανάσης Αποστολόπουλος.

Ο μπασοβαρύτονος Άγγελος Χονδρογιάννης γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά και κλαρινέτο στο Ωδείο Κέρκυρας. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι με τον διεθνούς φήμης βαρύτονο Κώστα Πασχάλη , και την Ειρήνη  Τσιρακίδου. Αριστούχος του Master of Music in Performance στο hoch Schule für Musik Würzburg στην τάξη της Cheryl Studer .

Υπότροφος του Ιδρύματος Wagner για το έτος 2015 .

Έχει συνεργαστεί με πολλές ορχήστρες και θέατρα στην Ελλάδα και την Γερμανία όπως Ε.Λ.Σ , Καμεράτα, Opera του Würzburg, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κ.α. Είναι καθηγητής τραγουδιού σε ωδεία καθώς και σε χορωδίες.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και άρχισε τις μουσικές της σπουδές πρώτα στο πιάνο. Μαθήματα κλασσικού τραγουδιού ξεκίνησε στην τάξη της Μαρίνας Κρίλοβιτς στο Ωδείο Αthenaeum, από όπου πήρε το δίπλωμα της με βαθμό Άριστα Παμψηφεί, Ά Βραβείο, και χρυσό μετάλλιο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τραγουδιού της Δάφνης Ευαγγελάτου, του Κώστα Πασχάλη, της Jeannette Pilou και του Άρη Χριστοφέλλη, με τον οποίο συνεχίζει τη μελέτη ρεπερτορίου. Υπήρξε ενεργό μέλος του Όπερα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 2009 έως το 2011. Έχει συνεργαστεί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ, το Ergon Ensemble, το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής και με την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής . Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με το συνθέτη Γιώργο Κουρουπό, δίνοντας συναυλίες μαζί του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει τραγουδήσει σε πρώτη παγκόσμιαεκτέλεση τα έργα του “Η σκηνή των θαυμάτων”, “Φωνή Δρυός”, “Λεπορέλλα” και  ̈Ελπίς Πατρίδος ̈.

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και άρχισε τις μουσικές της σπουδές πρώτα στο πιάνο. Μαθήματα κλασσικού τραγουδιού ξεκίνησε στην τάξη της Μαρίνας Κρίλοβιτς στο Ωδείο Αthenaeum, από όπου πήρε το δίπλωμα της με βαθμό Άριστα Παμψηφεί, Ά Βραβείο, και χρυσό μετάλλιο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τραγουδιού της Δάφνης Ευαγγελάτου, του Κώστα Πασχάλη, της Jeannette Pilou και του Άρη Χριστοφέλλη, με τον οποίο συνεχίζει τη μελέτη ρεπερτορίου. Υπήρξε ενεργό μέλος του Όπερα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 2009 έως το 2011. Έχει συνεργαστεί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ, το Ergon Ensemble, το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής και με την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής . Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με το συνθέτη Γιώργο Κουρουπό, δίνοντας συναυλίες μαζί του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει τραγουδήσει σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση τα έργα του “Η σκηνή των θαυμάτων”, “Φωνή Δρυός”, “Λεπορέλλα” και  ̈Ελπίς Πατρίδος ̈.

ΓENIKH ΕΙΣΟΔΟΣ : 10,00€  / ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

 

 

METALLON/KOA

Φιλαρμονική

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

Ώρα έναρξης: 20:00

Ένα από τα πιο δραστήρια και αγαπητά σύνολα μουσικής δωματίου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών φέρνει τη μαγεία του σινεμά στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το σινεμά. Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στις 20:00, το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών “METALLON” παρουσιάζει μουσικό αφιέρωμα στο Νίνο Ρότα, με μελωδίες από ταινίες που άφησαν εποχή, όπως “Ο Νονός” , “Οκτώμιση” και “Λα Στράντα”.

Διευθύνει, ο αρχιμουσικός Νίκος Χαλιάσας. Τα έργα προλογίζει ο δημοσιογράφος-κριτικός κινηματογράφου στις εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα, Γιάννης Ζουμπουλάκης.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Γιάννης Καραμπέτσος – Τρομπέτα

Τάκης Μπαλαμός – Τρομπέτα

Φάνης Βερνίκος – Τρομπέτα

Ekaterina Vostrikova – Τρομπέτα

Κωνσταντίνος Σίσκος – Κόρνο

Σπύρος Κάκος – Κόρνο

Κωνσταντίνος Αυγερινός – Τρομπόνι

Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος – Τρομπόνι

Ευάγγελος Καραμπάς – Τρομπόνι

Ανδρέας Ρολάνδος Θεοδώρου – Τρομπόνι

Γιώργος Ραράκος – Τούμπα

Σπύρος Λάμπουρας – Κρουστά

Νίκος Χαλιάσας – Μουσική Διεύθυνση

Γιάννης Ζουμπουλάκης – Παρουσίαση

ΓENIKH ΕΙΣΟΔΟΣ : 10,00€

 

 

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΙΗΣΗΣ

“Ο Τίτος Πατρίκιος και η μαγεία των λέξεων”

30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2023

Corfu International Festival,

Ιόνιος Βουλή

Ώρα έναρξης: 19:00

Στον Τίτο Πατρίκιο, στο Έτος Άλκης Ζέη, στη Βαλκανική Λογοτεχνία και σε ξεχωριστά βιβλία είναι αφιερωμένα τα φετινά Διεθνή Φεστιβάλ Κέρκυρας Ποίησης και Πεζογραφίας.

Έτσι, για μια εβδομάδα, από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και από την Πέμπτη 2 έως το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, η Κέρκυρα μετατρέπεται στο Νησί του Βιβλίου, με δυο φεστιβάλ, μ’ ένα φιλόδοξο πρόγραμμα και πολλές, σημαντικές, εκδηλώσεις.

Αναλυτικότερα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ένας αξιόλογος ποιητής από την Αλβανία, ο Λουάν Τζούλις, παρουσιάζει το έργο του. Θα μιλήσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Κατερίνα Χριστόγερου και ποιήματα θα απαγγείλει η ηθοποιός Θώμη Καρύδη.

 

ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η ποιήτρια Τασούλα Τσιλιμένη παρουσιάζει τη συλλογή της “Η αφωνία του Απογεύματος”, εκδόσεις Μανδραγόρας. Σχολιάζει ο Δρ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας Κώστας Σουέρεφ και ποιήματα θα απαγγείλει η ηθοποιός Χριστίνα Ροκαδάκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο σημαντικότερος εν ζωή Έλληνας Ποιητής θα τιμηθεί από τον Δήμο Κέρκυρας ,θα συζητήσει με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Μηνά Βιντιάδη. Χαιρετίζει και απαγγέλλει ποιήματά του η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας Βαρβάρα Δούκα. Τέλος, θα απαντήσει σε ερωτήσεις όσων τον τιμήσουν με την παρουσία τους και θα υπογράψει βιβλία του.

Ευχαριστούμε το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας για την πολύτιμη βοήθεια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Λουάν Τζούλις

Κατερίνα Χριστόγερου

Τασούλα Τσιλιμένη

Μηνά Βιντιάδη

 

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ:

Θώμη Καρύδη

Χριστίνα Ροκαδάκη

Βαρβάρα Δούκα

 

 

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την πολύτιμη υποστήριξη χορηγών, φίλων και εθελοντών.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ιόνια Νησιά-ΕΣΠΑ 2014-2020 με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Διονύσης Γραμμένος

Οργάνωση Παραγωγής: LabyardProductions

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Νίκος Ερηνάκης

Το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας θα ανακοινωθεί και στην ιστοσελίδα: www.corfuif.gr

Ακολουθήστε το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας στα Social Media: FacebookInstagram

Και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε τα videos του Φεστιβάλ

 

Γενικές πληροφορίες – Επικοινωνία: info@corfuif.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 0030 2661 200254

Ταμεία – Πληροφορίες Εισιτηρίων: tickets@corfuif.gr

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή