Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δημήτρης Μπιάγκης: Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο

Δημήτρης Μπιάγκης: Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε δύσκολη χρονική συγκυρία, όπου η χώρα μας μετρά ακόμα τις πληγές της μετά το πέρασμα της πρόσφατης θεομηνίας και τη λαίλαπα των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει με όνειρα, φιλοδοξίες και προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Με σημαντικά προβλήματα κι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και υποδομές που πάσχουν και απαιτούν τολμηρά και γενναία βήματα με όραμα και προοπτική.
Εύχομαι από καρδιάς σ’ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη. Εύχομαι στους γονείς και τους κηδεμόνες να αντλήσουν δύναμη, όραμα και έμπνευση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους.
Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς με ζήλο και ευσυνειδησία να συνεχίσουν να καθοδηγούν τα παιδιά μας στον δρόμο της αναζήτησης της γνώσης, μεταλαμπαδεύοντας πρωτίστως ιδανικά και αξίες, με απώτερο στόχο η νέα χρονιά να είναι πιο ουσιαστική και πιο ενδιαφέρουσα από όσα συνηθίσαμε στο παρελθόν.
Εμείς, από την πλευρά μας, θα είμαστε πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα. Οι καιροί απαιτούν συνεργασία, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά μας και να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, βάζοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.
Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή