Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δήμος Κ.  Κέρκυρας: Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με παράλληλη δράση συλλογής δειγμάτων μυελού των οστών

Δήμος Κ.  Κέρκυρας: Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με παράλληλη δράση συλλογής δειγμάτων μυελού των οστών

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  διοργανώνουν δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας με παράλληλη δράση συλλογής δειγμάτων μυελού των οστών σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας, την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας, το ΚΕΠ Υγείας Κέρκυρας, την  1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Κέρκυρας, το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Κέρκυρας – Equal Society, τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.

Η Δράση Δρόμου-Εθελοντική Αιμοδοσία με παράλληλη δράση συλλογής δειγμάτων μυελού των οστών διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα  Εθελοντή Μυελού των Οστών στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 και έχει στόχο  την υπενθύμιση για όλους τους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο, πως το συγκεκριμένο αγαθό είναι το σημαντικότερο όλων και αποτελεί βασική προτεραιότητα η προάσπιση και η συνεχής αναβάθμισή του αλλά και την ανάδειξη της σημασίας της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023,  από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κέρκυρας) .

 

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή