Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δήμος Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων: Συλλογή βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

Δήμος Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων: Συλλογή βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

 Σε συλλογή βοήθειας για τη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες που έχουν σαρώσει πολλές περιοχές της χώρας μας προχωρά ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη του.

Σε αυτή την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν συνάνθρωποί μας ο κεντρικός Δήμος βρίσκεται κοντά για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, ξεκινώντας ολοκληρωμένη προσπάθεια αρωγής καλώντας ιδιώτες, επιχειρήσεις και πολίτες να ενώσουν τα χέρια για να παρέχουμε ζωτική υποστήριξη στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Τα είδη τα οποία συλλέγονται είναι:

-Εμφιαλωμένο νερό

-Συσκευασμένα , μη αλλοιώσιμα τρόφιμα μακράς διαρκείας, έτοιμα προς κατανάλωση (κονσέρβες, γάλατα, δημητριακά, βρεφικές κρέμες κ.α.)

-Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους (συσκευασμένα)

-Power bank και φακούς

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου δήλωσε:  “Σε περιόδους κρίσης, είμαστε όλοι ενωμένοι. Η Κέρκυρα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης δείχνει για μια ακόμη φορά το φωτεινό πρόσωπό της μέσα από την υποστήριξη που παρέχει στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Μαζί, κάνουμε για μια ακόμη φορά τη διαφορά.»

Η συλλογή βοήθειας θα γίνεται στο γραφείο του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέα Σκούπουρα στο ισόγειο της πρώην Νομαρχίας, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Σήμερα Παρασκευή 8/9: ως τις 5 το απόγευμα.

Αύριο Σάββατο: 9 το πρωί ως τη μία το μεσημέρι.

Δευτέρα 11/9 έως και Τετάρτη 13/9, από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν περισσότερες πληροφορίες καλώντας τις παραπάνω ώρες και ημέρες στα τηλ. 2661362147 & 6974481780.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή