Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δήλωση Αλέξανδρου Αυλωνίτη για την παραίτηση του Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Δήλωση Αλέξανδρου Αυλωνίτη για την παραίτηση του Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και υπεύθυνου Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, Α.Αυλωνίτη για την παραίτηση του Υπ.Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ,Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Ο πρώην πλέον Υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αντελήφθη 6 μέρες μετά την δολοφονία του Αντώνη Καριώτη ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έχει ακέραια την πολιτική ευθύνη για τον αποτρόπαιο θάνατο του επιβάτη όταν σπρώχτηκε στην θάλασσα από μέλος του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.
Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η παραίτηση αυτή θα γινόταν αυτόματα, όμως στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας με τις ανήκουστες δηλώσεις του που εξομοίωνε θύτη και θύμα, προσπαθούσε να κρατηθεί στην υπουργική καρέκλα του !
Η πίεση της κοινής γνώμης και η συμφορά που ακολούθησε με τις καταστροφικές πλημμύρες σε όλη τη Θεσσαλία, ίσως να οδήγησαν το Μαξίμου σε αυτή τη “θεατρική” απόφαση της παραίτησής του.

Μια παραίτηση που δεν αναφέρει πουθενά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το γεγονός, αλλά δικαιολογεί συνεχώς τον εαυτό του και προσπαθεί να προφυλαχθεί επικοινωνιακά και μόνο από την περίφημη δήθεν “τοξικότητα”.
Η ευθύνη του πρώην Υπουργού και η ανήθικη δήλωσή του, παραμένουν και δείχνουν την απαράδεκτη πολιτική στάση του!
Εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ,θα επιμείνουμε να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι της ανθρώπινης απώλειας και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την ολιγοπωλιακή και καταστροφική πολιτική τους και την συνεχή απαξίωση της νησιωτικής Ελλάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή