Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Γιώργος Καλούδης σε Γιώργο Καρύδη: “«Δεν με νοιάζει εάν μου έκλεψες τις ιδέες, με νοιάζει που δεν πιστεύεις σε αυτές».

Γιώργος Καλούδης σε Γιώργο Καρύδη: “«Δεν με νοιάζει εάν μου έκλεψες τις ιδέες, με νοιάζει που δεν πιστεύεις σε αυτές».

Ο κ. Γιώργος Καρύδης παρουσίασε 10 σημεία προγράμματος τα οποία ήταν πιστή αντιγραφή του προγράμματός μας των 100 ημερών που παρουσιάσαμε προ 3 μηνών.
Εδώ εφαρμόζεται η ρήση του Πυθαγόρα:
«Δεν με νοιάζει εάν μου έκλεψες τις ιδέες, με νοιάζει που δεν πιστεύεις σε αυτές».

Άλλωστε είτε ως φανατικός μνημονιακός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας του Μπεριάτου 2010-2014 είτε για 5 χρόνια 2014-209 σε ρόλο Δήμαρχου Αχιλλείων (τυπικά αντιδημάρχου) επί δημαρχίας κ. Νικολούζου ούτε έναν αγροτικό δρόμο δεν καθάρισε και συνυπάιτιος που η Κέρκυρα ήταν γεμάτη λόφους από σκουπίδια) είτε ως αντιπολίτευση επί Υδραίου πάντα αποτυχημένος ήταν. Χωρίς δικό του έργο, συνήθως μόνο με φιλολογικού χαρακτήρα παρεμβάσεις. Χωρίς καθαρές θέσεις, χλωμός πολιτικά και άτολμος. Πάντα υπό τη σκιά της σύζυγου κυρίας Τζούμα, γενικής διευθύντριας του πολιτικού γραφείου Γιώργου Δρύ.
Τι να περιμένει κανείς από τον κ. Καρύδη ο οποίος, μεταξύ πολλών άλλων:
 Ασκούσε μανιώδη αντιπολίτευση στην προεδρία του Γιώργου Καλούδη στον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας με σκοπό να τον αποτρέψει από την αποκάλυψη του σκανδάλου της εξαφάνισης πάνω από 260 κακουργηματικών δικογραφιών και πάνω από 2.000 πλημμεληματικών δικογραφιών, πολλές από τις οποίες και με μεγάλες οφειλές φόρων προς το κράτος.
 Εργάστηκε πολύ σκληρά και παντοιοτρόπως για να εγκαταστήσει τον καραδεξιό Γιάννη Κοντό, κομματάρχη του Γκίκα, ως Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου. Με όλες τις δυσμενείς συνέπειες για τον λαό και τη δημοκρατία στη Κέρκυρα..
 Ανέλαβε και συνήγορος υπεράσπισης της κ. Τατάκη εναντίον του Γιώργου Καλούδη για δήθεν δυσφήμησή της επειδή αγωνιζόταν για την αποκάλυψη του σκανδάλου!

Ο κ. Καρύδης είναι πολιτική επιλογή της τρόικας των κ.κ. Αλ. Αυλωνίτη, Χ. Μωραΐτη και Θ.Γαλιατσάτου.

 

Επιστροφή Στην Κορυφή