Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Γιορτινό, φιλικό και ενθαρρυντικό το Μπαζάρ δημιουργιών των μελών του ΚΑΠΗ

Γιορτινό, φιλικό και ενθαρρυντικό το Μπαζάρ δημιουργιών των μελών του ΚΑΠΗ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώθηκε προχθές στο ΚΑΠΗ της Κέρκυρας η οποία στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Πρόκειται για το «Μπαζάρ» με δημιουργίες των οφελουμένων – μελών του ΚΑΠΗ, δράση που αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες και τους δημιουργούς του.

Η συγκεκριμένη δράση συγκαταλέγεται σε μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται στο ΚΑΠΗ από την επανέναρξη λειτουργίας του μετά την πανδημία, που έχει ως σκοπό τη στήριξη και την προβολή, εν προκειμένω, των οφελουμένων μελών του ΚΑΠΗ. Οι ταλαντούχοι χειροτέχνες,  παρουσίασαν τις μοναδικές τους δημιουργίες σε ένα γιορτινό, φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον.

Οι επισκέπτες του Μπαζάρ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια εκπληκτική ποικιλία δημιουργιών και ενθουσιάστηκαν με την ποιότητα και το ταλέντο των μελών του ΚΑΠΗ ενώ είχαν την ευκαιρία να απολύσουν και την μελωδική φωνή της γνωστής Ιωάννας Βλάχου που μετέτρεψε τη δράση σε μια γιορτή όλων των ηλικιών.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ εξέφρασαν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης ενώ η Πρόεδρος του ΣΥΚΟΙΠΑ Μαρία Ζερβού εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή της για την γενναιόδωρη ανταπόκριση των πολιτών.

Από την πλευρά της, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου δήλωσε ότι «το Μπαζάρ αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους οφελουμένους και την κοινωνία μας να ενωθούν, μια ευκαιρία να υποστηριχθεί η τρίτη ηλικία, ο τοπικός πολιτισμός και το ΚΑΠΗ της Κέρκυρας. Ήδη πραγματοποιούμε μια σειρά από σημαντικές δράσεις για τη στήριξη της τρίτης ηλικίας και θα είμαι ευτυχής αν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον για την υποστήριξη των οφελουμένων των δομών μας και κατ’ επέκταση της τοπικής μας κοινωνίας.»

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή