Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Γιάννης Αλέγρης: ‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου για την Κέρκυρα της ζωής και της οικονομικής ανάπτυξης.’’

Γιάννης Αλέγρης: ‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου για την Κέρκυρα της ζωής και της οικονομικής ανάπτυξης.’’

Ένας νέος και δραστήριος επιχειρηματίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού ΣυλλόγουΓιάννης Αλέγρης θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Αλέγρης είναι ένας ενεργός και συνειδητοποιημένος πολίτης της Κέρκυρας.Τα τελευταία 20 χρόνια έχει ιδρύσει και διευθύνει επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων ενώ από το 2016 συμμετέχει στη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου.

Είναι άνθρωπος της δράσης, της πράξης. Πιστεύει στην ενότητα, στη συνεννόηση και στη συνεργασία.

‘’Η Κέρκυρα αποτελεί ένα ισχυρό BrandName στον χώρο του τουρισμού με πλούσια ιστορία, φυσική  ομορφιά, πολιτισμό, φιλοξενία, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ζωή και οικονομική ανάπτυξη πάνε μαζί. Η Κέρκυρα της ζωής και οικονομικής ανάπτυξης είναι ένας στόχος που μόνο η Μερόπη Υδραίου μπορεί να υπηρετήσει.

Θέλουμε Δήμαρχο που να έχει σύγχρονη οπτική, να βλέπει το μέλλον και όχι να παραπέμπει στο παρελθόν και στις πρακτικές του.

Η Μερόπη Υδραίου έχει το κύρος αλλά και τη δυνατότητα να διεκδικεί, να χτυπάει πόρτες και να ανοίγουν, να φέρνει έργα στην Κέρκυρα, να δίνει λύσεις.

Έχει όραμα και σχέδιο.’’

Η Μερόπη Υδραίου σε δήλωση της αναφέρει:

‘’ Ο Γιάννης Αλέγρης μας τιμά με την παρουσία του, εκπροσωπεί την Κέρκυρα των εμπόρων, των επαγγελματιών, την Δημιουργική Κέρκυρα.

Με όλους αυτούς τους ανθρώπους προχωράμε μαζί. Η Κέρκυρα του 2028, η Κέρκυρα της ζωής είναι υπόθεση όλων μας.’’

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή