Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Γιάννης  Αλέγρης: «Απαιτούμε έναν Δήμο που  διεκδικεί και κερδίζει, χωρίς εκπτώσεις»

Γιάννης  Αλέγρης: «Απαιτούμε έναν Δήμο που  διεκδικεί και κερδίζει, χωρίς εκπτώσεις»

Ως επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της κοινωνίας με  μια πορεία   περίπου 7 ετών στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά του τόπου με σεβασμό και εντιμότητα στους συνδημότες μου εκπροσωπώντας από διάφορες θέσεις τον Εμπορικό και  Επιχειρηματικό κόσμο  με αρκετές  επιτυχίες ,μέσα από διαφωνίες και συγκρούσεις, με μοναδικό στόχο την  ανάπτυξη  του κλάδου μας και  εν γένει  το κοινό συμφέρον του τόπου ΣΗΜΕΡΑ  ήρθε η ώρα να τολμήσω ακόμη ένα βήμα, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με την τοπική αυτοδιοίκηση  στηρίζοντας την δήμαρχο  Μερόπη Υδραίου και το  πρόγραμμα Κέρκυρα 2028.

Σε αυτήν την νέα μου προσπάθεια για πρώτη φόρα  ζητώ την     ψήφο σας. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε.

-ΘΕΣΗ ΜΟΥ, η συμμέτοχη όλων εμάς στην επίλυση των κοινών  προβλημάτων  του τόπου μας είναι στάση ζωής.

-ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ, να κάνω πράξη  την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου και τους  συνάνθρωπους μου μέσα από έργα για την βελτίωση της καθημερινότητας και την ποιότητα ζωής  όλων μας.

-ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ, να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω για μια Κέρκυρα στολίδι  της Ευρώπης, για έναν τόπο που πρέπει να έχει το κύρος και την θέση που του αξίζει. Η ιστορία μας, η σπάνια Φυσική – Πολιτισμική – Θρησκευτική κληρονομία μας πρέπει να  απαιτούν   έναν Δήμο που να διεκδικεί και να κερδίζει, χωρίς εκπτώσεις.

Με  καθαρές κουβέντες, σκληρή δουλειά, με σεβασμό σε εσάς και  ειλικρίνεια, ενώπιον  σας,   καταγράφουμε   σε κάθε  γειτονιά σε κάθε  περιοχή όλα  τα προβλήματα , δίνοντας ουσιαστικές  λύσεις  για την Κέρκυρα που μας αξίζει  για τους νέους και τις νέες, για όλους  εμάς και τα παιδιά μας, για  έναν Σύγχρονο – Λειτουργικό – Καθαρό –Φιλόξενο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων   Νήσων.

Ευχαριστώ όλους σας για την ενθάρρυνση και την στήριξη σας σε αυτήν μου  την προσπάθεια   και δεσμεύομαι  να αγωνιστώ για το γενικό καλό  των συμπολιτών μου και την ευημερία του τόπου μας.

Δώστε μου την δύναμη να το αποδείξω.

*Γιάννης Π. Αλέγρης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή