Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον Κεντρικό Δήμο στα OTA AWARDS 19-23

Βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον Κεντρικό Δήμο στα OTA AWARDS 19-23

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τελετής Απονομής των Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023, την περασμένη εβδομάδα στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

66 Δήμοι και 5 Περιφέρειες από όλη την Ελλάδα διακρίθηκαν για τις δράσεις και τα έργα προς τον Πολίτη που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της τετραετίας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των Ο.Τ.Α. Οι υποψηφιότητες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες προτάσεις που κατατέθηκαν από Δήμους όλης της Χώρας και αξιολογήθηκαν από 100μελή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Αναγνώριση του έργου που γίνεται στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας Διαποντίων Νήσων, αποτελούν οι διακρίσεις που απέσπασε ο Δήμος στην κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:

  1. Προσβασιμότητα στη θάλασσα σε Άτομα με Αναπηρία
  2. Φιλικές διαδρομές ΑμεΑ στην παλιά πόλη της Κέρκυρας

Τα βραβεία παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου Ανδρέας Σκούπουρας.

Ο κ. Σκούπουρας αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, ανέφερε πως τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση της προσπάθειας και της ομαδικής δουλειάς που επικρατεί στο Δήμο ως προς την υλοποίηση έργων και δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με αναπηρία, με κινητικές δυσκολίες και προβλήματα όρασης, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες για τη στήριξη τους σε αυτές τις προσπάθειες.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή