Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Βασίλης Χειμαριώτης: «Θα προχωρήσουμε ενωτικά, δημιουργικά, με γνώση και όραμα»

Βασίλης Χειμαριώτης: «Θα προχωρήσουμε ενωτικά, δημιουργικά, με γνώση και όραμα»

Εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Β. Χειμαριώτης σε δήλωσή του σημειώνει:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνδημότες μας για το αποτέλεσμα με το οποίο θα διεκδικήσουμε το Δήμο Νότιας Κέρκυρας στον επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών.

Δώσαμε μία όμορφη μάχη, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς κομματικές στηρίξεις, με μόνη διάθεση να αλλάξει ρότα ο τόπος μας, να δούμε επιτέλους τη Νότια Κέρκυρα να πηγαίνει μπροστά.

Έτσι θα συνεχίσουμε και αυτή την εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή που θα φέρει και την τελική μας νίκη. Μια νίκη με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε στον πρώτο γύρο.

Με σεβασμό αλλά και πείσμα, με πάθος αλλά και γνώση,

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να προσέλθουν στις κάλπες και να αποφασίσουν για το μέλλον τους με γνώμονα τις προτάσεις, το πρόγραμμα αλλά και συγκρίνοντας όσα έχει ο καθένας από εμάς προσφέρει μέχρι σήμερα.

Εμείς, θα προχωρήσουμε ενωτικά, δημιουργικά, με γνώση και όραμα ώστε από τη Δευτέρα κιόλας να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για τη μεγάλη αλλαγή που όλοι επιθυμούμε για το Δήμο Νότιας Κέρκυρας».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή