Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών μετά την μεγάλη αποχή που καταγράφηκε στον πρώτο γύρο, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη σημερινή συμμετοχή.

Ο Δημήτρης Μπακάκος, Γενικός Διευθυντής της Singular Logic, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1 και είπε μεταξύ άλλων το πότε θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα.

Όπως είπε στις «11:00, 14:00 και 17:00 θα γίνεται η ενημέρωση για τη συμμετοχή».

«Όσον αφορά τα αποτελέσματα, όπως είπε λίγο πριν τις 20:30 θα έχουμε τις πρώτες ασφαλείς εκτιμήσεις» και είπε ότι στα περισσότερα αποτελέσματα μετά τις 20:30 θα υπάρχει ένα 0,5% ποσοστό σφάλματος. Ακόμη και σε περιοχές «ντέρμπι» .

Τα τελικά αποτελέσματα θα τα έχουμε το βράδυ, είπε και τόνισε ότι «η αποχή δεν παίζει κάποιον ρόλο στο πόσο εύκολα ή δύσκολα υπάρχει εκτίμηση για το αποτέλεσμα».<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/aytodioikitikes-ekloges-prota-asfali-apotelesmata”>Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα – iefimerida.gr</a></p>

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή