Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Από τα castings  στα interviews…

Από τα castings  στα interviews…

Προεκλογικά το λέγαμε ότι οι υποψήφιοι ανάλωσαν πολύ χρόνο στο  να βρουν και να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους, που δεν ήταν και εύκολη δουλειά να κάνουν τόσο κυνήγι και να περνούν από casting σχεδόν όλη την  κοινωνία για να βρουν τουλάχιστον τον αριθμό που χρειάζονταν. Μετεκλογικά λοιπόν έχουμε και μια ακόμα μοντερνιά, αφού οι εκλεγμένοι  στη δημοτική αρχή Κ. Κέρκυρας κλήθηκαν να περάσουν κι από γραπτό interview και να απαντήσουν σε ερωτήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου για τις δεξιότητές τους, τα ενδιαφέροντά τους και τους τομείς που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν, προφανώς για να καταλήξει ο άνθρωπος και στο σχήμα που θα διοικήσει το Δήμο.

Οπότε φαντάζομαι πως όλοι έκατσαν και απάντησαν για κάτι που υποτίθεται ότι είναι γνωστό εκ των προτέρων όταν και συναγελάζονται αναμεταξύ τους σε μια κοινή πολιτική πορεία.

Η αλήθεια είναι πως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον  να βλέπαμε   τι ακριβώς έχουν γράψει οι σύμβουλοι στις αυτο-αξιολογήσεις τους, αλλά και να μάθουμε κατά πόσο τα συγκεκριμένα ερωτηματολόγια θα παίξουν ρόλο στην επιλογή των νέων διοικούντων.

 

Επιστροφή Στην Κορυφή