Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Άμεση αντίδραση του δήμου Βόρειας Κέρκυρας για την πρόληψη και αντιμετώπιση κρούσματος λεπτοσπείρωσης. Σύσκεψη με ΕΟΔΥ.

Άμεση αντίδραση του δήμου Βόρειας Κέρκυρας για την πρόληψη και αντιμετώπιση κρούσματος λεπτοσπείρωσης. Σύσκεψη με ΕΟΔΥ.

Σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο  στην Αχαράβη με μικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για μέτρα πρόληψης -αντιμετώπισης μετά το τελευταίο  κρούσμα λεπτοσπείρωσης.

Συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων –Δήμου Βόρειας Κέρκυρας-Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας-ΕΟΔΥ για άμεσες –ενδεδειγμένες ενέργειες.

Επιτόπια διερεύνηση-κατόπτευση- πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 μικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στον πιθανολογούμενο χώρο έκθεσης του τελευταίου κρούσματος λεπτοσπείρωσης στη Βόρεια Κέρκυρα.

Στην συνέχεια,  το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους κ.κ : εκ μέρους του ΕΟΔΥ Δουγά Γεώργιο, Μαλλιάκα Ασημίνα , εκ μέρους του τοπικού παραρτήματος του ΕΟΔΥ Δελλή Ελένη, εκ μέρους της Δνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Ιωάννη Λίγκα προϊστάμενου της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και  Καζαντζόγλου Χριστίνα  συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη . Στη σύσκεψη που ακολούθησε  έγινε ενημέρωση  της υφιστάμενης κατάστασης .

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας  «Αγία Ειρήνη» και ο  ΕΟΔΥ,  προχωρούν άμεσα στις ενδεδειγμένες ενέργειες και στα απαιτούμενα μέτρα για την προφύλαξη του πληθυσμού.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή