Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλλάζει η Βόρεια Κέρκυρα: Καταγγελία για τραμπούκικη επίθεση

Αλλάζει η Βόρεια Κέρκυρα: Καταγγελία για τραμπούκικη επίθεση

Ο συνδυασμός “ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ” με ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει τραμπούκικη επίθεση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, που δέχτηκαν τα μέλη του συνδυασμού κατά της διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του συνδυασμού στην πλατεία Καββαδάδων. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Τραμπουκική επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» Γιώργος Μαχειμάρης, στην πλατεία Καββαδάδων, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, από υποψήφιους της παράταξης της ετερόκλιτης συμμαχίας  και ΣΙΑ Α.Ε., με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Βάρελη.

Καταδικάζουμε :

  • Κάθε είδους βία και προσπάθεια εκφοβισμού στο  δημόσιο χώρο, που θυμίζουν τις σκοτεινές εποχές που η χώρα μας έχει από καιρό ξεπεράσει.
  • Την απειλητική και οργανωμένη αντισυγκέντρωση  της παράταξης Βάρελη   στα πρότυπα των ταγμάτων εφόδου απέναντι από το χώρο της προεκλογικής ομιλίας του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη  κι ενώ ολοκληρώνονταν οι  τοποθετήσεις του   Δημάρχου,  του Γιάννη Προβατά και του  Παναγιώτη Παπαδάτου.
  • Την  ειρωνεία και τον χλευασμό προς τους ομιλητές του συνδυασμού  μας.
  • Τις απειλές προς τους παριστάμενους συνδημότες μας στην προεκλογική μας ομιλία.
  • Τα προκλητικά και ειρωνικά σχόλια γνωστού υποψήφιου του συνδυασμού Βάρελη όπου με την επαγγελματική του ιδιότητα σε γραφείο τελετών σχολίαζε ότι «Α, αύριο θα έχουμε δουλειά»,  κατά το περιστατικό λιποθυμίας της προέδρου του Αφιώνα  λόγω της έντασης που προκλήθηκε.

Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι  αλλά και απογοητευμένοι από την τραμπουκική επίθεση που δέχθηκε η δημοτική μας παράταξη.

Η βίαιη επίθεση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μας δραστηριότητας αποτελεί αναμφίβολα προσβλητική πράξη και πάνω απ’ όλα πράξη πολιτικής ανοησίας.

Το κλίμα πόλωσης που επιχειρεί να δημιουργήσει η  ετερόκλιτη συμμαχία του κ. Βάρελη, είναι το κύκνειο άσμα της προ της προδιαγεγραμμένης  ήττας της  στις εκλογές της 8ης  Οκτωβρίου. Ήττα όχι μόνο προσωπική και πολιτική αλλά και ήττα πολιτικής νοοτροπίας και προσπάθειας πισωγυρίσματος.

Καλούμε όλους και προπαντός τις νέες και τους νέους  με αίσθημα ευθύνης να απομονώσουν και να απέχουν από τέτοιου είδους συνδυασμούς.

Τους καλούμε να πάρουν «τη ζωή στα χέρια τους» με αρχές τις διαχρονικές αξίες και τους  κώδικες τιμής των γονιών τους, να απομονώσουν και  να πάψουν να  εμπιστεύονται τραμπούκους, λασπολόγους, συκοφάντες, υβριστές και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ”.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή