Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » «ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα-Δύναμη ανάπτυξης» για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο Γιώργο Μαχειμάρη και 216 υποψηφίους.

«ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα-Δύναμη ανάπτυξης» για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο Γιώργο Μαχειμάρη και 216 υποψηφίους.

Ο πλήρης συνδυασμός «ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα-Δύναμη ανάπτυξης» εκπροσωπείται από ανθρώπους, από επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες με αναφορά στις κοινότητες και στους οικισμούς του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Σε δήλωση του ο νυν Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Μαχειμάρης Γεώργιος αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή με όχημα την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την ουσιαστική αλληλεπίδραση προσπαθήσαμε να ενώσουμε γενιές, πορείες και γνώσεις σε ένα τίμιο αυτοδιοικητικό ταξίδι με στόχο όλοι να είναι μέρος της λύσης. Δημιουργήσαμε μια διαρκή σχέση σύνθεσης, εμπιστοσύνης, αφοσίωσης, με γνώση, θέληση , δύναμη και αποτελεσματικότητα.

Δημιουργήσαμε μια πραγματικά δημιουργική ομάδα που βάζει μπροστά μια κοινή στόχευση αλλαγής για το Δήμο.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ολόπλευρη, ισόρροπη ,ανάπτυξη» , με σεβασμό στο περιβάλλον και στην πολιτιστική κληρονομιά .ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή