Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέξης Τσίπρας: “Περήφανος για τη βαριά παρακαταθήκη που θα παραλάβει η νέα ηγεσία”

Αλέξης Τσίπρας: “Περήφανος για τη βαριά παρακαταθήκη που θα παραλάβει η νέα ηγεσία”

“Σημαντικό εφόδιο για όλους την επόμενη μέρα η μαζική συμμετοχή” δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη του/της διαδόχου του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο δημαρχείο Καισαριανής ψήφισε το απόγευμα της Κυριακής (24/09) ο Αλέξης Τσίπρας για την ανάδειξη του διαδόχου του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: “Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, όποιαν ή όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες.

Είναι λοιπόν με μία έννοια, μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη, αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

Γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης“.

ΠΗΓΗ:news247.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή