Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέξης Αλεξάκης: Καμιά ενοχή δεν μπορεί να ξεχαστεί όσο η συνείδηση τη γνωρίζει.

Αλέξης Αλεξάκης: Καμιά ενοχή δεν μπορεί να ξεχαστεί όσο η συνείδηση τη γνωρίζει.

Παρακολουθούμε τις αναρτήσεις της Παρούσας Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τους υποψηφίους που επιλέγει να στελεχώσουν την παράταξη της.
Θαυμάζουμε το περίσσιο καμάρι και την υπερηφάνεια με την οποία στέκονται οι υποψήφιοι δίπλα στον Δήμαρχο, στα φωτογραφικά ενσταντανέ των ανακοινώσεων.
Από θέση αρχής και αξιών να τους ευχηθούμε καλό και πολιτισμένο εκλογικό αγώνα.
Εγείρεται όμως ένα βασικό ερώτημα.
Τι άλλαξε και υποψήφιοι που μέχρι χθες κατακεραύνωναν την σημερινή Δημοτική αρχή, αποφάσισαν πως η συμπόρευση μαζί με τον «αποτυχημένο», όπως οι ίδιοι τον χαρακτήριζαν, Δήμαρχο κο Λέσση θα δημιουργήσει ένα νέο σύγχρονο Δήμο.
Αναμένουμε το επόμενο διάστημα τις τοποθετήσεις των υποψηφίων, όπου θα εξηγούν την εν λόγω επιλογή τους βασίζοντας την σε έργα και δράσεις που υλοποίησε η απερχόμενη Δημοτική αρχή.
Αρχή μας είναι η προάσπιση του δικαιώματος της καθεμιάς και του καθενός στην ελευθερία της επιλογής.
Υποχρέωση μας είναι να αναρωτιόμαστε από που προέκυψε η εμπιστοσύνη στις ικανότητες ενός «αποτυχημένου» (αναφορές σημερινών υποψηφίων του) Δημάρχου.
Υ.Γ. Συστήνουμε, σε παλαιότερους αλλά και εν ενεργεία αυτοδιοικητικούς, να περιορίσουν τους χαρακτηρισμούς προς την παράταξη μας και τα στελέχη που την απαρτίζουν. Ιδιαίτερα εκείνοι οι οποίοι μέχρι και την άνοιξη που επιστρέφουν τα χελιδόνια, δήλωναν υποστηρικτές της και συμμετείχαν σε «στρογγυλά τραπέζια» κατακεραυνώνοντας την «ανύπαρκτη» Δημαρχία Λέσση.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή