Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέξανδρος Αυλωνίτης: “Οι Υπουργοί που έρχονται για να στηρίξουν την κυρία Κράτσα έρχονται με δικά τους χρήματα ή του κράτους;”

Αλέξανδρος Αυλωνίτης: “Οι Υπουργοί που έρχονται για να στηρίξουν την κυρία Κράτσα έρχονται με δικά τους χρήματα ή του κράτους;”

Με αφορμή την έλευση πληθώρας Υπουργών κατά την προεκλογική περίοδο των αυτοιδοικητικών εκλογών ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ακόλουθη ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

“Οι υπουργοί που έρχονται αυτές τις μέρες στη Κέρκυρα και σε όλα τα νησιά του Ιονίου για να στηρίξουν την κ. Κράτσα έρχονται με δικά τους έξοδα η του δημοσίου?
Ποτέ δεν υπήρξα πολιτικά μικρόψυχος, έτσι τουλάχιστον πιστεύω για τον εαυτό μου.
Όμως αυτό που συμβαίνει σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ξεπερνά τα όρια της ανοχής μου ως βουλευτή της Κέρκυρας .
Δεν μπορώ να μετρήσω πόσοι υπουργοί και υφυπουργοί έρχονται στη Κερκυρα και στα Ιόνια νησιά για να στηρίξουν την κ. Κρατσα αυτές τις μέρες.
Μην μας πει κανένας υπουργός ότι έρχεται μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.!!!! Δεν θα τους πιστέψει κανένας
Αυτό γίνεται με απόλυτα οργανωμένο τρόπο και ο σκοπός των επισκέψεων αυτών είναι αποκλειστικα η στήριξη της κ. Κρατσα. Μέχρι και ο πρωθυπουργός ακούστηκε ότι θαρθει.
Δικαίωμα τους να την στηρίξουν ως ομοϊδεάτες και ανήκοντες στο ίδιο κομμα. Όμως να έρθουν στα νησιά μας ιδιωτικά με δικά τους έξοδα η με έξοδα του κόμματος τους. ΌΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ.
Ερωτώ λοιπόν ευθέως , γιατί μου πέφτει ο λόγος. :
Ο ερχομός όλων αυτών των υπουργών και υφυπουργών στη Κέρκυρα αλλά και στα άλλα Νησιά της Ιόνιας Περιφέρειας κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με τά επιτελεία τους, γίνεται με έξοδα του ελληνικού κράτους ΝΑΙ η ΌΧΙ ?”>

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή