Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέκος Αυλωνίτης: Για να επιστρέψει η ελπίδα στα νησιά μας

Αλέκος Αυλωνίτης: Για να επιστρέψει η ελπίδα στα νησιά μας

Η ΑΝΑΣΑ και ο Θόδωρος Γαλιατσάτος διεκδικούν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχοντας καταθέσει στο δημόσιο διάλογο το πρόγραμμα για έργα και παρεμβάσεις  που είναι έτοιμοι να κάνουν την επόμενη ημέρα της εκλογής τους.

Έχουν στις αποσκευές τους το έργο που άφησαν πίσω τους για την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά την περίοδο 2014-2019, σοβαρά έργα υποδομών, ευρωπαϊκά προγράμματα, δράσεις κοινωνικής μέριμνας και ενίσχυσης σωματείων στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Έχουν αποδείξει ότι είναι άνθρωποι με βαθιά γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας στα νησιά μας, με ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπο και με όρεξη για σκληρή δουλειά.

Η ΑΝΑΣΑ δεν είναι ακόμη μια αυτοδιοικητική παράταξη.

Είναι ο Θόδωρος Γαλιατσάτος και η ομάδα του, άνθρωποι με καθαρή και διεκδικητική φωνή, μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας των Ιονίων, που δεν διστάζουν να συγκρουστούν, να παλέψουν, να νικήσουν.

Είναι η παρακαταθήκη που άφησαν εκείνοι που έφυγαν από κοντά μας, ο Σάκης Τσούκας, η Νόνη Μάστορα, ο  Λευτέρης Νιοτόπουλος. Είναι η συνέπεια και η ενέργεια όσων βρέθηκαν πλάι μας σε μάχες για τη δημοκρατία μαζί με τη δυναμική πνοή που έφεραν όσοι συμπορεύονται τώρα στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στηρίζει τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, στηρίζει την ΑΝΑΣΑ. Και μαζί κι εγώ, ως βουλευτής της Κέρκυρας και ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος στα Ιόνια Νησιά, σας ζητώ αυτή την Κυριακή, στις 8 Οκτωβρίου, να πάτε στις κάλπες και να δώσετε δύναμη στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά. Για να επιστρέψει η ελπίδα στα νησιά μας και να παλέψουμε όλοι μαζί για την ευημερία και την ανάπτυξη στα Ιόνια.

Καλό αγώνα σε όλες και όλους, με τη νίκη!

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή