Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΙΝ: Συμμετοχή στην EXPO CORFU 2024

Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΙΝ: Συμμετοχή στην EXPO CORFU 2024

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΙΝ, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών και Εστίασης  EXPO CORFU 2024” με αυτόνομο περίπτερο που θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Μαρτίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Λιμένα Κέρκυρας.

Η ΕXPO CORFU 2024 αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών προϊόντων της Ιόνιας Γης, για τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας.

Σκοπός της συμμετοχής της Σύμπραξης είναι η επιπρόσθετη αναγνωσιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων των Ιονίων,  η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς τους.

Στόχος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης είναι επίσης να στηρίξει κυρίως τους μικρούς παραγωγούς των Ιονίων οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής λόγω κόστους, για αυτό και θα τους φιλοξενήσει στο περίπτερό της ΔΩΡΕΑΝ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Σύμπραξης να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email:  ionian.agro@gmail.com, το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 10 Φεβρουαρίου 2024.

Το κόστος ιδίας συμμετοχής καθώς και τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την Aγροδιατροφική Σύμπραξη (θα ενημερωθείτε για τη συγκεκριμένη courier που θα μπορείτε να τα στείλετε).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης της Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, στα τηλέφωνα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΙΝ 2661362315, κα Βλάχου και κα Χυτήρη.

 

Επιστροφή Στην Κορυφή