Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ίσα που… μοίραζε ανακατεύει πάλι

Ίσα που… μοίραζε ανακατεύει πάλι

Δύσκολη εξίσωση έβαλε στη δημοτική αρχή Κ. Κέρκυρας η αλλαγή που συνέβη με τις παραιτήσεις των συμβούλων  της κας Υδραίου στη ΔΕ Παρελίων, μιας και όπως φαίνεται θα χρειαστεί να ανακατευτεί από την αρχή η τράπουλα των θέσεων στον κεντρικό Δήμο.

Βλέπετε ο, εκτός συμβουλίου, μηχανικός ακούγονταν πως αναλαμβάνει τα της πολεοδομίας, όπου τώρα θα πρέπει είτε  να βρεθεί κάποιος άλλος να τα πάρει επ’ ώμου, ή να… ενοποιηθούν με κάποια άλλη αντιδημαρχία, που εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση, αν θέλουν στο Δήμο να δουλέψουν όλα κανονικά.

Από την άλλη μπαίνει στο παιγνίδι κι ένα παλιός στα δημοτικά πράγματα που σίγουρα θα δικαιούται κάποια αρμοδιότητα μόνο και μόνο εκ της εμπειρίας του. Οπότε φαίνεται πως προκύπτει κι άλλος ένας πονοκέφαλος για το νέο Δήμαρχο, που μάλλον θα πρέπει να πάρει από κάποιον αρμοδιότητα που την ήθελε πάρα πολύ για να την δώσει πιθανώς στο νέο μέλος της δημοτικής αρχής.

Βέβαια τίποτε απ’ όλα αυτά μπορεί να μην γίνει και να υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο στο μυαλό και τους σχεδιασμούς του Δημάρχου, που εκ των πραγμάτων δεν θ’ αργήσει πλέον και να φανεί.

Πάντως αν υπάρχει ένα στανταράκι είναι ο πολιτισμός που δεν αλλάζει με τίποτε κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει στην αρμοδιότητα του νέου Δημάρχου, που θα λειτουργήσει με τη βοήθεια της επιτροπής πολιτισμού, που ήδη έχει στελεχωθεί και μάλιστα «κάνει ρόνια»  από εκδήλωση σε εκδήλωση για χάρη της νέας δημοτικής αρχής.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή